Altered

Altered, dé audio-editor die gebruik maakt van AI-technologie. Met Altered kun je snel en gemakkelijk audio bewerken, of je nu een professional bent of een amateur die zich bezighoudt met audio-editing.

In deze gids vertel ik je alles wat je moet weten over de audio editor Altered.

Wat is Altered?

Altered is een audio-editor die gebruik maakt van AI-technologie. Het programma biedt verschillende functies die je helpen bij het bewerken van audio, zoals het verwijderen van achtergrondgeluiden en het isoleren van stemmen of instrumenten. Het gebruik van AI-technologie zorgt voor een efficiënte en slimme manier van bewerken, wat tijd bespaart en een beter eindresultaat oplevert.

Hoe werkt Altered?

De verschillende functies van Altered maken gebruik van geavanceerde algoritmen en machine learning. Dit zorgt ervoor dat het programma snel en effectief bepaalde bewerkingen kan uitvoeren, zoals het automatisch verwijderen van ruis of het versterken van spraak. Door de slimme technologie van Altered hoef je minder handmatig werk te verrichten, wat veel tijd bespaart.

Taken die Altered uitvoert

Hieronder staan enkele taken die Altered automatisch kan uitvoeren met behulp van AI-technologie:

Automatische taakBeschrijving
RuisonderdrukkingVerwijdert ongewenste achtergrondgeluiden uit de audio
EqualizerPast de frequentiebalans van de audio aan voor een betere geluidskwaliteit
StemisolatieIsoleren van stemmen in de audio en achtergrondgeluiden verminderen
InstrumentisolatieIsoleren van instrumenten in de audio en achtergrondgeluiden verminderen
CompressieVerlaagt het dynamische bereik van de audio voor een meer consistente volume
NormalisatiePast het volume van de audio aan tot een bepaald niveau
TijdschaalveranderingVerhoogt of verlaagt de afspeelsnelheid van de audio
ToonhoogteveranderingVerhoogt of verlaagt de toonhoogte van de audio

Voorbeelden van toepassingen

Met Altered kun je veel verschillende bewerkingen uitvoeren op audio. Hieronder vind je 3 voorbeelden van toepassingen:

  1. Het verwijderen van achtergrondgeluiden: Altered kan automatisch ruis, bijvoorbeeld van wind of verkeer, uit je opname verwijderen. Dit scheelt veel tijd, omdat je niet handmatig stukken van je opname hoeft weg te knippen.
  2. Het isoleren van stemmen of instrumenten: Wil je bijvoorbeeld alleen de zang of een bepaald instrument uit een opname isoleren? Met Altered kan dat gemakkelijk en snel.
  3. Het verbeteren van spraak: Altered kan spraak automatisch verbeteren, bijvoorbeeld door ongewenste achtergrondgeluiden te verwijderen en de stem duidelijker te maken. Dit scheelt veel tijd, omdat je niet alle spraak handmatig hoeft te bewerken.

Gebruiksgemak

Altered heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het programma gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt snel navigeren tussen de verschillende functies en het bewerken van audio verloopt soepel. Dit scheelt veel tijd, omdat je niet hoeft te worstelen met ingewikkelde software.

Technische specificaties: Altered ondersteunt verschillende audioformaten en heeft systeemvereisten die vergelijkbaar zijn met andere audio-editors. Bovendien is Altered te integreren met andere softwareprogramma's voor audio-editing, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je creativiteit te uiten.

Ondersteuning

Wil je weten welke audioformaten worden ondersteund of wat de systeemvereisten zijn voor Altered? We hebben alle technische specificaties voor je op een rijtje gezet. Bovendien kun je Altered integreren met andere softwareprogramma's voor audio-editing, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om je creativiteit te uiten.

Ondersteunde audioformatenWAV, AIFF, MP3, AAC, FLAC, OGG
SysteemvereistenWindows 10, macOS 10.14 of hoger
Intel Core i5 of hoger
8 GB RAM of meer
Minimaal 500 MB vrije schijfruimte
Integratie met andere softwareVST, AU, AAX

Samenvatting

Altered is een krachtige en gebruiksvriendelijke audio-editor die je helpt om snel en gemakkelijk audio te bewerken. Benieuwd geworden? Je kunt Altered downloaden of kopen via de website van de ontwikkelaar. Veel plezier met het ontdekken van de mogelijkheden van Altered!